Servitörens brev till hennes stammande son hyllas nu av tiotusentals.

För den här familjen utvecklade sig ett helt vanligt restaurangbesök till något utöver det vanliga. I huvudrollerna: En stammande son och en servitör som gjorde mycket mer än att bara ta deras beställning. Mamman skrev om deras restaurangbesök på Facebook, ett inlägg som nu hyllas av tiotusentals personer världen över. Efter att du har läst det här kommer du nog förstå varför.

Jag tog med mina tre barn till en tidig middag på restaurangen Stone Werks i San Antonio. Vi möttes av en vänlig ung man som tog vår beställning och hade tålamod med min 11-åring som ibland stammar när han beställer eller pratar med nya människor. Efter att han hade gått, sa min son med ett leende ”Mamma, hörde du vår servitör? Han stammar också”. Jag märkte det inte ens.

Middagen var fantastisk, men det som hände när vi skulle gå berörde den här mammans hjärta. När vi gick ut från restaurangen så fick jag en lapp från en av personalen som sa att den var från vår servitör. På den stod det: ”En plötslig känsla kom över mig när jag hörde din son stamma. Jag stammade själv när jag var i hans ålder. Jag vet hur tufft det kan vara i början. Jag hade massa frågor som jag inte frågade eftersom jag var för rädd. Om du eller han har några frågor så skulle det vara en ära för mig att göra den den här processen enklare.”
Han lämnade också sitt namn och telefonnummer. Ian, hoppas du förstår att jag kommer ringa. Du har visat min son att han inte är ensam. Jag är evigt tacksam för din godhet.

Bildkälla

stammar

Bildkälla

stammandebrev

Vill du ha fler liknande berättelser i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.