Tummen upp till kassören som gjorde 90-årig mormors födelsedag till en höjdare

Det är de små sakerna som gör livet stort – och en liten gest av välvilja räcker ofta för att värma ett hjärta och göra en hel dag minnesvärd.

Det är någonting som vi alla kan bära med oss för att göra världen till en lite varmare plats, och just ett sådant exempel inträffade häromdagen på mataffären Kroger i amerikanska Athens, Ohio.

En kvinna skulle bara köpa en tårta till sin mormor, men efter det speciella mötet med mannen i kassan bestämde hon sig för att skriva om händelsen på butikens Facebook-sida – och nu sprids berättelsen som en löpeld.

”Kroger, i dag (4 januari 2017) var det min mormors 90:e födelsedag. Jag var i er affär i Athens, Ohio, under eftermiddagen där jag köpte en tårta till henne och pratade med den vänliga mannen i kassan.

Han frågade om tårtan och när jag berättade för honom att den var till mormor så utbrast han: ”Vänta bara här ett ögonblick!” och skyndade iväg.

En minut senare kom han tillbaka med en ros som han hade köpt i blomståndet. Han frågade om jag kunde ge den till henne för att hjälpa henne fira.

Istället frågade jag om han inte kunde lämna över den till henne personligen eftersom hon var med mig i affären, och jag tog den här bilden!

mormor
Bildkälla: Facebook

Den här unga mannen, Wes, gjorde något utöver det vanliga, och hans gest av vänlighet gjorde verkligen mormors dag.

Jag hoppas att det här meddelandet når er, och jag hoppas att någon i ledningen uppmärksammar honom för det här!

Det var bara så gulligt!”

Källa: Love What Matters

Ibland krävs det inte mer än så. Dela vidare för att sprida budskapet om välvilja så vi tillsammans kan göra världen till en lite varmare plats!