All In och Peders OS-bragd blir dokumentär

Det var i förra veckans individuella OS-hoppning som Peder Fredricson och hästen All In gick in och presterade på absolut toppnivå. Ekipaget var felfria hela dagen – och vann OS-silver, endast slagna på tid av vinnaren Nick Skelton. 

Den imponerande bedriften har sedan dess hyllats stort i landet – och nu står det också klart att vägen till OS-silvret, med alla dess förberedelser, kommer bli en dokumentär. Bakom projektet finns producenten Lisen Lindahl och fotografen Henke Larsson, skriver webbsajten Hippson.se.

– Det är ju helt fantastiskt för en hel ridsportvärld att det gick så bra som det gick. Nu har vi följt honom så pass länge och vi vet vilket jobb som ligger bakom den här prestationen. Både för honom och för All In, säger Lisen Lindahl till Hippson.se.

Lisen Lindahl och Henke Larsson har följt Peder Fredricson och All In på nära håll i flera månader.

– Det har varit vår intention hela tiden, att komma så nära det bara går. Nu har vi följt Peder sedan i januari och resultatet blir en film som troligen sänds på tv vid jul, säger Lisen Lindahl till Hippson.se

Här kan du se en teaser till dokumentären (klicka på rutan för att starta klippet):

 

2016 följde vi @pederfredricson på väg mot Rio. Vilken oerhörd resa det blev. Stort grattis Peder!

Ett filmklipp publicerat av StoryparkAB (@storyparkab) Aug 22, 2016 kl. 1:01 PDT

Rysningar – detta kommer bli så bra! Gilla gärna om du också ser fram emot dokumentären om silverekipaget All In och Peder.

Bildkälla utvald bild: Bildbyrån

Exit mobile version