Bebisen kämpar för att inte somna – men hunden inser vad som egentligen är på väg att hända

Här är ännu ett fantastiskt bevis på att hunden är människans bästa vän! Vi har alla de där dagarna när man knappt kan hålla ögonen öppna för att man är så trött. Ofta brukar jag minnas tillbaka på förr i tiden då man orkade lite mer. Jag brukar sova middag lite då och då för att samla kraft.
Det är något som världens yngsta förmågor också tar till – och det är ett fanatiskt knep! Den här lille knodden försökte precis som de flesta andra bebisar vara vaken så länge som möjligt. Att leka och äta är ju det bästa som finns! Särskilt om man har en fyrbent, pälsbeprydd kompis alldeles intill!
När John Blund var framme i det här fallet försökte han verkligen hålla ut…

Youtube

Han gör sitt allra bästa för att fortsätta kunna vara vaken med sin bästa vän. Bebisen tar verkligen i, och jag måste säga att han gör det bra. Men man ser tydligt hur ögonen saaakta men säkert sluts och han är på väg att falla i djup sömn. Och hela tiden finns hans underbara följeslagare och kompanjon bredvid för att se efter barnet.

Till slut ger han upp, och det ögonblicket är någonting som alla djurvänner kan relatera till – och det ser ju faktiskt så himla bekvämt ut!

Titta själv vad som händer i det här korta, men underbara klippet, och glöm inte att dela vidare för att visa alla att hunden är människans bästa vän!

Dela vidare för att visa att hunden är människans bästa vän!