Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Bebisen sover på golvet när en olycka händer. Håll nu koll på hunden… Söööt!

Att sova är ju något som bebisar gör mycket. Och den lilla bebisen Elsarose har hittat det perfekta sällskapet under sina tupplurer. Katten Pebbles och hunden Nelda brukar nämligen sova tillsammans med henne.

Just den här dagen skulle dock hunden och katten få en illaluktande överraskning som de inte gillade. Men det var inget de två husdjuren visste om när de vilade i soffan med Elsarose. Det ser först ut som att den här filmen bara är en gullig video av ett barn som sover tillsammans med husdjuren, men då händer plötligt något oväntat.

Katten Pebbles verkar ha tagit rollen som vakt då hon ser ut att hålla ett öga på vad som händer runtomkring samtidigt som bebisen och hunden sover sött. Pebbles verkar också vara den första som förstår vad som är på väg att hända och skyndar sig därifrån.

Bebisar brukar ju inte bara sova utan också bajsa, vilket är precis vad som händer i den här videon. Hunden Nelda får sig en riktig chock och vaknar när hon plötsligt känner en konstig lukt. Reaktionen är så rolig!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.

 

Läs mer om...