Björnen stal 9 kg hundmat, åt upp allt och däckade på familjens gräsmatta.

En stor hungrig björn irrade bort sig i Seminole County, Florida. Och nöden har ju ingen lag, så han hittade in i ett av husens garage och åt upp 9 (!) kilo hundmat. Sedan somnade han lugnt och stilla på familjens gräsmatta.

Bilderna från Seminole County, Florida, har fått tusentals att dra på smilbanden. För Bob Cross, som bor i området, var det också en syn som han sent kommer att glömma. Det var han som fick ett samtal en helt vanlig dag när grannarna sett något så ovanligt som en björn på tomten. Han gick dit – och chockades av vad han såg. Det rapporterar WFTV.
– Det var en stor björn. En väldigt stor björn, säger han till sajten.

Men vad som kan ha varit ett farligt möte, blev ett väldigt underhållande sådant. Bob gick närmare och såg hur björnen sov som en liten bebis. Bredvid honom låg en påse med 9 kilo hundmat. Och påsen var helt rensad. Björnen låg där i godan ro och Bob kunde bara skratta åt hur människolik den var, berättar han för WFTV.

WFTV
WFTV

Här kan du sett inslag om den osannolika händelsen som fått tiotusentals att dra på smilbanden.

Allting gick bra för björnen som senare kunde återvända till sin ursprungliga miljö. Och då kan man ju inte annat än att gilla dessa bilder. Underbart!