Campingfamiljen matar hemlösa katten – timmar senare hör de 4 pipande ljud utanför tältet

Att stöta på djur ute i naturen är alltid fascinerande. Det skulle den här pappan och sonen få se när de under en campingsemester fick syn på en hemlös katt som kom fram och frågade om mat.

Men när katten fått sin mat och gått iväg trodde de att den var försvunnen för alltid.

De var då de skulle bli förvånade när de morgonen därpå fick höra några väldigt speciella ljud utanför tältet.

Michael och sonen sin hade haft flera fina minnen tillsammans ute på campingsemestrar. De brukade ofta åka iväg för att spendera tid tillsammans och sedan sova i tält under natthimmeln.

Men en helg, när de hittade en ny plats att campa på, skulle de få en oväntad gäst.

Bildkälla: Imgur

Strax efter de kommit fram till den lilla skogsdungen vid en sjö kom det fram en katt.

Pojken blev snabbt vän med den smala, magra, katten och den strök sig mot hans ben och bad om mat.

Bildkälla: Imgur

De trodde att katten skulle spendera helgen tillsammans med dem – men senare på kvällen kunde de inte se röken av den.  

Det var då, tidigt nästa morgon, de skulle få höra ett jamande ljud utanför tältet. Men Michael märkte snabbt en skillnad. Det var flera jamande ljud han hörde.

Bildkälla: Imgur

När han öppnade upp tältduken fick han istället för två kattögon se åtta ögon stirrande mot sig. Den magra katten hade tre kattungar den nu hade tagit med sig till Michael och hans son så att de inte bara kunde ta hand om henne. Utan även hennes ungar.

Michael insåg att han inte bara kunde lämna de stackars kattungarna och deras hjältemodiga mamma ute i naturen. Han bestämde sig för att de skulle få följa med tillbaka hem.

– På morgonen fångade vi några abborrar och havskatter. Vi kan säga att mamma katt var mätt i slutet av dagen. Det finns inte en chans att den här katten inte har haft ett hem då hon vill vara nära människor, skriver Michael i ett inlägg på Imgur.

Bildkälla: Imgur

Mamman och hennes kattungar är nu på säker mark i hemmets ro. De har fått vaccinationer och varit hos veterinären för att se så att deras hälsa är perfekt. 

– Det har gått en vecka nu och de älskar det här. Min familj har bestämt sig för att vi ska behålla allihopa, skriver Michael.

Den här härliga historien gjorde mig verkligen glad. Dels för att kattmamman var så benägen om att få uppfostra sina kattungar på bästa sätt, men också för Michael och pojkens fina agerande att hjälpa dem att få ett nytt kärleksfullt hem där de aldrig ska behöva gå hungriga igen.

Bildkälla: Imgur

Det här gjorde mig så glad. Tveka inte på att dela artikeln vidare med dina vänner så de också får läsa om den här fina kattmamman!

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.