Den hemlösa lilla hunden var utsvulten – då räddades den och fick följa med på finrestaurang varje dag

Varje dag var en kamp om överlevnad för den lilla utsvultne hunden Popeye som levde på gatan. Hur det gick när hundälskaren Ivy hittade honom gör mig alldeles varm i hjärtat. 

När Ivy Diep hittade den hemlöse hunden Popeye var han mager och i dåligt skick, levandes på Los Angeles gator där varje dag gick ut på att hitta mat. Tack vare Ivy kom den lille hundens liv att förändras drastiskt, idag äter Popeye på några av Los Angeles mest populära restauranger. 

Instagram / popeyethefoodie

Ivy var inte ute efter en till hund när hon hittade Popeye, hon hade nämligen flera stycken sedan tidigare. Ivys starka kärlek till hundar gjorde dock att hon inte kunde låta bli att hjälpa den lille hunden.
– En av mina vänner – Jen, föreslog att jag skulle skapa ett Instagramkonto åt Popeye för att han är så söt. Jen och jag gillar att gå på vad vi kallar ”Instagram dates” och ta bilder på vår mat. Jag började att ta med mig Popeye så ofta jag kunde, och det visades sig att han var så bra att ha runt mat. Han tiggde aldrig eller ens brydde sig om maten. Han bara gillade att komma ut och få vara med. Han får smaka små bett av saker som är säkert för honom att äta, men jag har alltid med mig mat åt honom ändå, säger Ivy till sajten boredpanda.

Instagramkontot @popeyethefoodie har 110 000 följare, och många av dem slåss om att få bord på samma finrestauranger som Popeye. 

tacos
Instagram / Popeyethefoodie
popeye
Instagram / Popeyethefoodie
pita
Instagram / Popeyethefoodie

Dela gärna om bilderna på den föredetta hemlöse hunden fick dig att le.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.