Familjens 2 hundar vägrade lämna bebisen Noras sida när hon var döende.

En del levnadsöden gör ondare att läsa än andra. Och det här är ett sådant, en riktigt hjärtskärande historia. Den lilla bebisen Nora Hall i Minneapolis i USA var bara fem månader gammal när hon drabbades av en allvarlig stroke. Hon hamnade på sjukhus och kämpade för sitt liv, med föräldrarna John och Mary Hall vid sin sida. Men hon hade också sällskap från två kärleksfulla varelser till – ända in i det sista.

Den 6 april drabbade lilla Nora av en stroke. Hon flögs direkt till ett barnsjukhus i Minneapolis, men på bara ett dygn fick hon flera komplikationer och tvingades kämpa för sitt liv.

Bebisen försattes i konstgjord koma för att hålla hjärnaktiviteten nere, skriver familjen på Gofundme, där de startade en insamling för att ha råd med sjukhusräkningarna.

Bildkälla

Nora kämpade för sitt liv men det fanns inget hopp, och föräldrarna tvingades stänga av de maskiner som höll deras älskade dotter vid liv. Många har följt den lilla flickans öde på Facebooksidan Nora Hall, Miracle Baby.

Bildkälla

Den 4 maj skrev föräldrarna ett hjärtskärande inlägg om att Nora hade tagit sitt sista andetag. Men hon var inte helt ensam. Hon hade föräldrarna vid sin sida – men också familjens två bassethundar. De vägrade lämna den döende bebisens sida. De var tillåtna på sjukhuset och låg i sjukhussängen med lilla Nora. Ända in i det sista.

Bildkälla

”I går vid 15.45 drog våra söta bebis Nora en liten suck och andades sitt sista andetag. Hon dog med sina hundar vid fötterna och hölls hårt av sina föräldrar som sjöng och kramade henne och och berättade hur mycket de älskade henne. Hon dog utan smärta eller rädsla”, skriver föräldrarna.

De skriver också att de inte med ord kan förklara hur mycket de saknar sin lilla Nora.

Bildkälla

Hundarna spelade en viktig roll för att lindra hela familjens smärta och de var väldigt fästa vid Nora, skriver The Independent.

Det här är en riktigt hjärtskärande historia om lilla Nora och familjens sorg. Men nu slipper Nora lida mer, och att hundarna fanns vid hennes sida in i det längsta visar verkligen på hundars fina tillgivenhet. Och jag är säker på att de gav Nora trygghet och kärlek när hon drog sitt sista andetag.

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.