Han dök upp varje dag och ville vara med på lektionen. Elevernas underbara gest hyllas nu av tusentals djurvänner.

Det här är Bubba, katten som har blivit en viral succé. Han älskar att träffa nya vänner, och det gör han framför allt på skolan alldeles i närheten av där han bor.

1

När han apdoterades 2009 av Amber Marienthal och hennes familj så märkte de omgående att Bubba föredrar att vara utomhus framför att bara vara hemma. Och då är det framför allt den lokala skolan han älskar att besöka.

2

I början var personalen och eleverna på Leland High och Bret Hartle Middle, i San Jose, USA, lite konfunderade över katten. Men nu är Bubba som vem som helst på skolan.

3

Han rör sig fritt genom korridorerna och i klassrummen. Och kärleken är besvarad!

4

Så fort han känner sig redo för lite mat och kärlek från familjen på hemmaplan går han till närmsta dörr och mjauar tills någon öppnar åt honom.

5

”Han är väldigt social och är inte rädd för någon”, säger ägaren Amber till San Jose Mercury News. Det ser man om inte annat på den här bilden.

6

Bubba är, som sagt, väldigt omtyckt på skolan.

7

Eleverna startade en omröstning om att bygga en egen staty av Bubba för att hedra honom, men det satte skolan stopp för. I stället fick han ett eget id-kort. Underbart! På Facebook kan du se fler bilder och följa hans vidare äventyr.

8

Bildkälla: Facebook.

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna