Han frågar sin katt om hon vill ta ett bad. Responsen? Det här är underbart att se!

När mina katter har blivit riktigt smutsiga eller har råkat få ett sår som måste rengöras är det nästan som ett träningspass att göra rent dem. De avskyr verkligen vatten – eller i alla fall att få det på sig. De flesta kattägare känner säkert igen sig. De flesta katter avskyr att bli blöta mer än något annat i världen. Särskilt när det är ofrivilligt. Vi har alla sett katter argt skaka av sig vatten, så därför är det inte så konstigt att man blir förvånad när man då och då ser en katt som faktiskt tycker om vatten. Som till och med njuter av att bli ompysslad och duschad. Se katten nedan till exempel!    

Katten i klippet nedan är verkligen oerhört lugn. När ägaren tyckte att det var dags för ett bad slapp han rivsår och argt jamande. I stället sitter katten helt lugnt och verkar njuta av att bli duschad. Hon är oerhört söt med sina stora ögon som tittar nyfiket runt omkring och med sina stora handduksbollar som skyddar öronen från att bli blöta.

Med öronen skyddade, lite härlig musik i bakgrunden och dessutom ett par leksaker i baljan verkar denna katt inte ha något alls emot att bli badad. Fantastiskt!

Se själv klippet nedan, och dela gärna vidare det med dina vänner.

มันเวิคจริงๆเมื่อเอากะบะทรายมาทำอ่าง ฟินไหมสังเกตุหาง / ปิดหูกันน้ำเข้า/ enjoy ชีวิตเหมือนมีโซกันนะครับ

Posted by สำนักงานแก๊งค์เหมียว on Thursday, February 25, 2016

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna