Hemlöse Patrick förlorade sin bästa vän – då gör djurvännen det enda rätta

Alla människor vill alltid sina husdjur det bästa. Oavsett om det handlar om kärlek, rätt mat, motion eller bara ett varmt bad i höstrusket. 

Men tänk dig att du inte har möjligheten att ge ditt husdjur någonting av det, som den hemlösa mannen Patrick. Efter att ha kommit ut från ett två dagar långt fängelsestraff var hans hund Franklin omhändertagen och han hade inte några pengar för att få tillbaka sin bästa vän.

Då dök den godhjärtade kvinnan Wilma upp.

30-årige Patrick var hemlös och hans enda vän var hunden Franklin. Han såg alltid till att hunden fick en bit att äta, även fast Patrick själv hade en tom mage, och i sin ryggsäck förvarade han alltid Franklins matskål och leksaker så ingenting skulle hända.

Men en dag skulle de ryckas ifrån varandra. Patrick blev fängslad och hunden Franklin blev omhändertagen. När han kom ut ur fängelset två dagar senare bad han inte om pengar eller mat.

Det enda han ville att få tillbaka sin älskade hund, men det skulle kosta honom 900 kronor. Pengar han inte hade.

Bildkälla: Facebook/Wilma Price

Med hjälp av en hemmagjord skylt bad han allmänheten om hjälp och det var då en kvinna vid namn Wilma kom till undsättning.
Kvinnan tog del av Patricks historia och valde att starta en insamling för att de två skulle återförenas. Det skulle inte dröja länge förrän allmänheten svarade.

Bildkälla: Facebook

Pengar flödade in till insamlingen och bara dagar senare skulle den gripande återföreningen bli verklighet. Patrick och Wilma åkte till platsen där Franklin befann sig och när Patrick fick se sin käraste hund igen kunde han inte hålla tillbaka tårarna.

Bildkälla: Facebook

”Hunden skadade när den kom ut från djurhemmet. Han var så glad över att få se sin husse. Han älskar sin hund och var så väldigt tacksam så att han hade tårar i ögonen när hunden kom ut”, berättar Wilma.

Bildkälla: Facebook

Patrick och Franklin är äntligen återförenade och Wilma har fortsatt hjälpa dem med det hon kan.
Tänk att en människa som lyfte lite extra på ögonen kan förändra en annan persons, och hunds, liv för evigt.

Dela gärna detta på Facebook för att uppmärksamma den här fantastiska berättelsen!