Hundmamman övergavs när hon fick valpar – titta nu på reaktionen när de återförenas

En moders instinkt är alltid stark, oavsett om det handlar om en människa eller ett djur.

Därför blir jag så himla glad när jag läste den här vackra historien om den lilla hunden Asha. 

För när hon födde sina valpar övergavs hon, utan någon chans att kunna ta hand om dem på egen hand. Men det var då några riktiga djurvänner ryckte in – och såg till att de återförenades på det allra vackraste sättet.

Hunden Asha Attie hade blivit gravid.

Men precis när hon var på väg att föda skulle hon överges – och lämnas åt sitt eget öde med sina älskade små valpar.

Bildkälla: Youtube/Bill FoundationDog

Några personer hittade Asha och valparna och ett djurhem i Los Angeles tog in henne. Snabbt kunde de konstatera att den lilla hunden blivit vanvårdad. 

Hennes päls var lång, ovårdad och full av loppor. Det gjorde det omöjligt för henne att amma sina valpar och ge dem den näring de behövde när de föddes, för att kunna växa sig starkare. 

Bildkälla: Youtube/Bill FoundationDog

Situationen var livsfarlig och djurhemmet visste inte vad de skulle göra. Men det var då några personer från organisationen Bill Foundation, som hade hand om övergivna hundar, kom till deras räddning.

De tog med Asha och valparna till veterinären – och det första de gjorde var att raka bort all överflödig päls och göra henne ren – allt för att ungarna kunde amma och få i sig all näring de behövde. 

Bildkälla: Youtube/Bill FoundationDog

Valparna svarade på bästa sätt när Asha närmade sig dem i den öppning de låg i.

Direkt började de amma och blev väl omhändertagna av sin mamma, som slickade de fina och rena.

Bildkälla: Youtube/Bill FoundationDog

Äntligen hade de små valparna återförenats med sin mor som bara ville kunna få vara med sina valpar och ge dem den bästa starten på livet som det gick.

I dag har Asha och hennes valpar fått ett nytt kärleksfullt hem som tar hand om dem – och förhoppningsvis får de vara tillsammans i många år framöver.

Bildkälla: Youtube/Bill FoundationDog

I videon här nedan kan du se när Asha återförenas med sina små valpar – och hur de utvecklades och blev till några spralliga små sötnosar. Slutet gjorde mig så himla lycklig och tacksam över alla fina hundmammor och djurvänner där ute.

Mammor är verkligen bäst. Tveka inte på att dela artikeln med dina vänner så de också får läsa historien om den söta hunden Asha och hennes valpar.