Hunden väntar i månader på familjens bebis – titta när mamman öppnar dörren och de möts för första gången

Jag har en känsla av att hundar vet exakt vad som händer i våra mänskliga liv. Många gånger har jag hört om historier där hundar känner av en fara eller sjukdom långt före tecknen blir synliga för oss. 

Våra fyrfota vänner är också oslagbara när det kommer till medkännande och banden mellan en husse eller matte och en hund kan vara starkare än något annat.

När jag fick se det här klippet förstod jag det ännu mer. I videon, som postats av The Dodo, visar hunden hur lojal den kan vara även till familjens minsta medlem. De nyblivna föräldrarna kommer hem med sin förstfödda – och den fyrbente vovven kan inte dölja sin lycka när de öppnar dörren. 

Hunden hade sett hur mammans mage växt – och förstod att det var någonting var på väg att hända. Jag kan tänka mig att de blivande föräldrarna kanske sa till den att en ny liten lekkamrat var på väg, eller vad tror du? 

Titta på svansen! Det här är bara lycka. 

Ända sen dottern kom hem har hunden varit vid hennes sida. Så gulligt! 

När videon kom upp på Facebook smälte hundratusentals hjärtan. Flera skriver i kommentarerna om liknande erfarenheter – med hundar som välkomnar den senaste familjemedlemmen. 

Dela gärna videon om den också fick ditt hjärta att smälta! 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna