Hunden var inlåst när gravida kvinnan hotades. Sekunder senare… Det här är ju en riktig hjälte!

Kasha Marie Weston var gravid i femte månaden när ett gäng killar med kniv bröt sig in i hennes lägenhet. Om det inte hade varit för hennes hund hade hon kanske inte levt idag.

24-åriga Kasha bor i Gravesend med sin pojkvän Aryan och hunden Rocky. En kväll hände det som inte får hända: flera män bröt sig in i deras hem med kniv.

Bildkälla

PAY-Kasha-Marie-Weston

De hade gått och lagt sig i sängen, och hunden låg på golvet i sovrummet. Plötsligt började det banka på dörren och Rocky började skälla. De blev oroliga att han skulle väcka hela grannskapet så de stängde in honom i badrummet.

Kasha tittade ut genom titthålet på dörren, men kunde inte se någonting. Tillslut öppnade de dörren, och då stormade fyra män in.

Bildkälla

88fe3b8038ddd100dfe47c4604afd37a-800x531

De skrek ”var är pengarna”, men Kasha och Aryan förstod inte vad de pratade om. En av männen tog tag i Kashas arm och drog in henne i vardagsrummet. Sen tryckte han en kniv mot hennes hals. De andra tre började slå Aryan.

Kasha bad männen sluta och berättade att hon var gravid, men de brydde sig inte om detta. Hon var säker på att de båda skulle dö.

Bildkälla

918f978c265ee1102c80828600f998fc-471x800

Då bröt sig Rocky ut ur badrummet. Han sprang genast fram mot männen och morrade aggressivt mot dem. De blev rädda och sprang ut ur bostaden, med Rocky tätt efter.

Aryan skyndade sig fram till sin flickvän för att se att hon var okej, sedan rusade han ut efter hunden. Där ute hittade han en av männen och tillsammans med Rocky kunde han hålla kvar honom tills polisen kom.

Bildkälla

PAY-Kasha-Marie-Weston (1)

Efter händelsen följde Rocky varje steg Kasha tog, som om han ville skydda henne.

Trots att Kasha klarade sig fysiskt oskadd från händelsen fick hon problem efteråt. Två månader innan hon skulle föda fick hon blödningar – och läkarna trodde att det berodde på stress. Hon kunde inte sluta oroa sig för barnet i magen och lämnade aldrig lägenheten utan Rocky.

Bildkälla

PAY-Kasha-Marie-Weston (2)

Men tillslut föddes deras son, och de döpte honom till Aryan efter hans pappa. Och ingen var gladare än Rocky över den nya familjemedlemmen.

Bildkälla

7fa4ab87245d49c1a333235ebcfc6f15

Mannen som polisen kunde gripa tack vare Rocky och Aryan dömdes senare till tio års fängelse, de övriga tre hittades aldrig. Men Kasha är inte rädd för att de ska komma tillbaka, hon är trygg så länge Rocky finns med dem.

Publicerad av Newsner Djur, gilla oss gärna: