Ingen förstår varför kossan råmar – då avslöjas hemska sanningen hos förre ägaren

Precis som människor har kossor och många andra djur en naturlit modersinstinkt. 

Den här kossan, som precis hade räddats av ett djurhem, stod och råmade dagarna i sträck, och djurvännerna förstod inte vad som skedde.

Men det var först när de återvände till kossans förra ägare som de skulle inse vad felet var – och räddade dagen.

The Gentle Barn är en organisation som räddar djur för att ta dem till deras fristad där de kan leva utan rädsla för att misshandlas, svälta eller några andra problem.

En dag fick organisationen in en kossa vid namn Karma. Men vad de inte visste att ägarna, som de räddade Karma ifrån, hade dolt någonting från dem. Någonting som fick kossan att råma dag in och dag ut.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Det visade sig att, de så kallade, ägarna gömt undan Karmas kalv som de mest troligt skulle slakta och sälja köttet. Karma grät varje dag för att hennes kära bebis inte längre var hos henne – men en man vid namn Rojas bestämde sig att agera.

De åkte till de förre ägarna och krävde att de skulle få ta med sig kalven tillbaka till sin mor.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

De lyckades övertala personen, lyfte in kalven i en vagn och körde sedan hemåt.

Och när de körde upp mot den stora inhägnaden Karma stod i skulle den tårdrypande återföreningen äga rum.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Så fort de öppnade vagnen och Karma såg sin kalv, som var smal och utsvulten, sprang hon fram till staketet för att komma så nära som möjligt.

Råmandet, som tidigare varit ledsamt, var nu utbytt till ett glädjevrål. 

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Kalven är så trött så den kollapsar vid sin moders sida – men inte långt efter kan den ställa sig upp och äntligen få den näring som den behöver.

Kalven var hemma hos sin mamma, som där och då var den gladaste modern i världen.

Bildkälla: Youtube/gentlebarn

Det här fantastiska ögonblicket bevisar verkligen att starka band mellan mödrar och deras barn existerar över alla arter.

Jag kan inte låta bli att fälla en tår över den vackra återföreningen – och i videon nedan kan du själv se när Karma och hennes kalv återförenas. 

Vilken fantastisk återförening för Karma och hennes kalv. Tveka inte på att dela vidare artikeln om du också tyckte det var fint.