Kvinnan slår och biter sin hund på tunnelbanan – då ställer sig en man upp och gör det enda rätta

Vissa människor ska inte ha hund! Den här kvinnan är en av dem. 

Hon plågade sin hund helt öppet på tunnelbanan, medan hunden i panik försökte ta sig därifrån. Till slut ingrep en av medpassagerarna och fick slut på misshandeln.

Nu sprids en film från händelsen på nätet.

Filmen är inspelad i Toronto och publicerades på Youtube i förra veckan.

I klippet kan man se hur en blond kvinna upprepade gånger slår, nyper och till och med biter sin hund. Hunden morrar tillbaka och försöker i panik ta sig där ifrån. Men kvinnan drar tillbaka den i kopplet och fortsätter misshandeln.

Passagerarna i tunnelbanevagnen ser vad som händer och till slut får en av dem nog. Han går fram till kvinnan och säger att hon ska sluta slå sin hund.

– Vad fan snackar du om? hör man kvinnan svara tillbaka.

Men mannen ger sig inte utan står kvar och pratar med kvinnan tills hon förstår vad han vill. Samtidigt går en annan person fram till föraren och tillkallar säkerhetsvakter. 

Enligt personen som publicerat filmen så greps kvinnan en stund senare. Till en början verkade det som att hon skulle få behålla hunden, eftersom det inte fanns några bevis för att hon skulle ha skadat den.

Men när polisen såg videon som passageraren filmat ändrade de sig och omhändertog hunden från kvinnan, skriver torontosun.com.

SKÖNT att de tog ifrån henne hunden. Den här människan bör aldrig få äga ett djur igen.

Jag är så glag att medmänniskorna i tunnelbanan ingrep och såg till att kvinnan slutade skada detta oskyldiga djur. De förtjänar alla en guldstjärna för sin insats!

Här nedan kan du se filmen, men jag vill varna för att den är obehaglig att titta på.

Djurbibeln står på djurens sida.