Mamman filmar sin dotter i snön. Men håll nu ögonen till höger i bild. Jisses.

Många föräldrar är noga med att dokumentera sina barns första år och det är inget konstigt med det, det är ju roligt att som vuxen se tillbaka på bilder på sig själv som barn. Men när man har ett husdjur i familjen kan de ibland ställa till det. Ibland kan de lurviga familjemedlemmarna helt enkelt inte låta bli att stjäla rampljuset och ta över hela bilden. Den här videon är ett exempel på ett sådant tillfälle. Mamman som har lagt upp videon var ute i snön med sitt lilla barn när hon tog fram videokameran för att filma henne.

När videon börjar är dottern på väg mot en gummiring och det ser ut som att det här ska resultera i en film där dottern åker i snön på gummiringen.

Men då tar sig familjens hund in i bilden på ett minst sagt roligt sätt. Det är tydligt att den här hunden också vill vara med och få uppmärksamhet.

Mamman tror knappt sina ögon och kan inte sluta skratta, och jag måste säga att samma sak hände mig när jag såg den här korta videon.

Nästan två miljoner människor har sett den här videon på Youtube och jag förstår varför så många tycker den är rolig och vill dela den. Det här gjorde min dag!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna