Möt hunden Grey – husses perfekta väckarklocka

Alla djur har sina små egenheter. Den söta hunden Grey är inget undantag.

Hon var helt enkelt trött på att husse låg och snarkade för länge om morgnarna – och bestämde sig för att göra slag i saken och få till en förändring.

Sedan dess har hon anammat samma rutin varenda natt. Varje tidig morgon mellan 05.00 och 05.30 tassar hon nämligen in i sovrummet vid tre olika tillfällen: två gånger för att ge husse en snooze-signal och den tredje för att signalera ”nu räcker det, dags att gå upp!”.

Den gulliga rutinen har hållit på så länge att husse till slut kände sig tvungen att installera en dold kamera och filma vovvens beteende – och precis som utlovat dyker Grey upp som på en given signal och gnäller lite innan hon går och väntar i tystnad tills det är dags för nästa väckning.

”Ni behöver inte oroa er över att hon vill få oss att släppa ut henne. Hon har en hundlucka och fri tillgång till trädgården så det här handlar bara om att få uppmärksamhet eller leka lite”, skriver husse på Youtube.

Man får väl ändå säga att det är ganska praktiskt med en levande väckarklocka så man kommer upp i tid. Ja, förutom när väckningen går igång klockan 05.00 på en lördagsmorgon kanske… 🙂 Dela gärna vidare det gulliga klippet till dina djurälskande vänner!