Ny hyllar vi djurvännen Ryan som viger sitt liv åt att hjälpa hundar i nöd

Vissa djurvänner är verkligen värda att lyfta fram lite extra. Australiensaren Ryan Anderson är en av dessa, som kallar sig för ”världens största hundälskare”.

Och när han berättar om sitt hundintresse och ser de här bilderna inser jag att det verkligen är sant.

Ryan Anderson älskar verkligen hundar. På dagarna jobbar han för att skydda djur från att bli plågade. De dagar han är ledig spenderar han mestadels med att volontärarbeta med olika djurorganisationer och agerar fosterhem för djur som behöver hitta nya kärleksfulla familjer. 

– Jag började volontärarbeta på helgerna med olika räddningsgrupper, på evenemang, att agera fosterhem för hundar, transportera djur och donera pengar, berättar Ryan för The Dodo.

Bildkälla: Instagram/Aussiedogguy

I dag är han också med och sprider budskapet om olika evenemang för utsatta hundar genom insamlingar och utbildningar.

Allt för att hjälpa nya hundägare att uppfostra sina hundar på rätt sätt. 

Bildkälla: Instagram/Aussiedogguy

Under sin första tid när han jobbade med hundar fick han upp sin stora kärlek för dem.

Han tog sig an en utmaning att träffa på så många hundraser som möjligt och snabbt insåg han att det var många hundar som behövde få en ny kärleksfull familj. Det var då han insåg att han själv kunde göra skillnad.

Bildkälla: Instagram/Aussiedogguy

Han började ta kort med hundarna för att uppmärksamma resten av världen på de hundar som hade räddats.

Bilderna la han ut på sin Instagram-sida – som nu gör succé jorden runt. Men trots att han redan arbetar dygnet runt med hundar har han ändå ett ytterligare mål med sin hundförälskelse.

– Jag har en dröm om att en dag ha min egen räddningsorganisation eller djurhem för att hjälpa hemlösa hundar att få ett nytt hem. En fristad, som inte sätter några tidsramar för hur länge djuren kan stanna, säger Ryan till The Dodo.

Bildkälla: Instagram/Aussiedogguy

Den här historien gjorde mig så himla glad, Ryan är verkligen en sann djurhjälte som förtjänar att hyllas till skyarna. Du kan se mer bilder på Ryans Instagram-konto.

Djurbibeln står på djurens sida. Gilla om du också gör det.