Onur orsakade en lång kö efter olyckan. Nu hyllas hans inlägg till de som hatade honom.

I onsdags morse hamnade många bilister i en lång kö på väg till jobbet i Flemingsberg. Mannen som orsakade kökaoset heter Onur Gürcan, och nu har han skrivit ett meddelade till alla som ”ville döda honom med blickar” efter att ha blivit en timme försenade till jobbet.

Onur var också på väg till sitt jobb när han råkade köra på ett rådjur. Djuret skadades allvarligt och sprattlade i panik på vägen. Han kontaktade polisen, men det dröjde innan de kom. Istället för att bara lämna det stressade rådjuret där på vägen bestämde sig Onur för att stanna och försöka lunga. Olyckan orsakade en lång kö och många människor blev försenade till jobbet.

Bildkälla

radjur

Nu har Onur skrivit ett meddelande på Facebook till alla som blev förbannade på honom, och jag hoppas att alla de arga bilisterna läser det!

Så här skriver han i inlägget:
Till er alla stolta yrkesmän och kvinnor som ville döda mig med era blickar för att jag stoppade upp trafiken i norrgående riktning i Flemingsberg efter att ha kört på ett rådjur.
Djuret sprattla i ren panik och smärta mitt på vägen. Någonstans måste någon förstå att man inte lämnar ett skadat djur bara sådär. Så jag satt med den i famnen i nästan en timma och försökte lugna ner den. Brutna framben och revben som punkterat ena lungan gjorde så att djuret dog i famnen på mig minuter innan polisen kom för att avliva den.
Jag mår bra för den som undrar, kom 1h försenat till jobbet men vad gör det om 100 år.

Kör lugnt och ta det lugnt.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Till er alla stolta yrkesmän och kvinnor som ville döda mig med era blickar för att jag stoppade upp trafiken i norrgå…

Posted by Onur Gürcan on den 21 oktober 2015

Inlägget har gillats av tusentals människor på Facebook, och även vi på Newsner hyllar hans insats för det stackars rådjuret. Bra gjort Onur!

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna