Paret fick syn på en ensam schäferhund sittandes i spöregnet. Nu hyllas deras osjälviska insats av tusentals på nätet.

När det här paret var ute och gick på gatan i Dover i södra England började det plötsligt vräka ner regn. I samma stund som de övervägde att söka skydd fick de syn på en schäferhund som stod knuten vid en lyktstolpe.

Paret beslutade sig snabbt för att strunta i sig själva och i stället fokusera på hunden som stod ensam och hjälplös vid stolpen, oförmögen att komma undan regnet.

Bildkälla

hundregn1

I över 20 minuter väntade de med hunden och använde sina jackor för att skydda den från skyfallet. En man som jobbade i en butik mittemot såg det hela och gav senare paret ett par paraplyer så att de bättre kunde freda sig från den kraftiga dusch himlen bjöd på.

Bildkälla

hundregn2

Efter en liten stund kom ägaren ut, omedveten om regnovädret, och han kunde inte nog tacka paret för deras fina insats. Och ägaren var inte den enda som var tacksam. Paret hyllas nämligen på nätet och Facebook-posten om deras osjälviska insats har redan fått tusentals gillningar.

Tack vare det här paret slapp schäferhunden bli dyngsur och kunde vandra hem med sin husse torr och varm. Jag blev verkligen glad i hjärtat när jag läste om deras fina insats!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Heart-warming news to hear on #NationalDogDay.

Posted by Metro on den 26 augusti 2015

Publicerad av Newsner djur, gilla gärna