Pojken fastnar på film när han smyger in i grannens garage för att kramas med hunden.

De flesta barn vet att det inte är okej att smita in i grannens garage utan tillåtelse. Det visste även den här pojken – men han kunde ändå inte låta bli. Nu har sanningen kommit fram och pojken har charmat tusentals. Det här är det sötaste olagliga intrånget jag sett.

Det hela började med att Hollie Mallet satte upp en övervakningskamera i sitt garage utanför bostaden i Louisiana, USA. Syftet var att kunna fånga eventuella inbrottstjuvar på film, men det var inga tjuvar hon såg på filmen.

Hon upptäckte istället att en liten pojke hade smitit in i hennes garage. Anledningen? Han ville kramas med hennes hund Dutchess.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Pojken stannade med sin cykel utanför, rusande in i garaget, kramades snabbt med hunden och smet sedan ut lika snabbt som han kommit. Det var tydligt att han visste att han egentligen inte fick vara där.

Det var inte enda gången hon såg pojken. Han brukade stanna till vid hennes hus då och då för att ge hunden en kram, eller leka med den. Men Hollie blev inte arg på pojken, tvärt om. Dutchess älskade uppmärksamhet och pojken fick gärna gosa och leka med henne.

Men Hollie visste inte vem pojken var så hon fick aldrig någon möjlighet att prata med honom. Hon bestämde sig för att ta Facebook till hjälp och la ut en av övervakningsfilmerna tillsammans med ett meddelande:

”Grannar! Vet någon vem den här söta lilla pojken är? Då och då när han är ute och cyklar stannar han här för att krama min hund eller leka med henne, men han åker alltid iväg snabbt som om han inte vet om har borde vara här. Jag skulle vilja berätta för honom att han är välkommen att stanna och leka, för hon älskar uppmärksamheten!”

En av dem som såg videon på Facebook var Ginger Breaux. Hon kände genast igen sin son Josh, och hörde av sig till Hollie.

Mysteriet var löst! Hollie bjöd in Josh till hennes hem och nu kan han leka med Dutchess hur mycket han vill. Faktum är att han varit med henne nästan varje dag sen han fick inbjudan.

Bild: Facebook
Bild: Facebook

Även om hans mamma var lite upprörd över att han smög in på en främlings tomt utan tillstånd, så kan hon inte vara arg på sin son. Josh älskar djur, och kunde helt enkelt inte låta bli att klappa Dutchess när han såg henne. Videon på Josh som smyger sig in i garaget bevisar verkligen vilket gott hjärta han har.

Dela gärna den här videon med dina vänner om du också blev berörd av Josh och hunden Dutchess!

Newsner Djur står på djurens sida. Gilla om du också gör det.