Gunhild Stordalens intima bild med maken– efter tuffa sjukdomstiden: ”Kan knappt vänta…”

Sedan Gunhild Stordalen diganostiserades med diffus kutan systemisk skleros, en sjukdom som attackerar inre organen, för några år sedan så har hennes liv kantats av åtskilliga sjukhusbesök och bitvis svåra perioder då hon varit svag.

I våras fick hon återigen besöka rikshospitalet i Oslo, och i samband med det sjukskrivas, men nu ser det ut som att vinden har vänt.

– Jag kan knappt vänta till att vara tillbaka på jobbet, skriver Gunhild på Instagram.

Gunhild Stordalen har sedan några år tillbaka kämpat mot svaga perioder då sjukdomen brutit ner henne. Våren var en sådan, vilket gjorde att Gunhild fick ta en paus från arbetet och fokusera på både fysisk och mental hälsa.

Foto: TT/Instagram

Positivt besked från Gunhild Stordalen

Många har uttryckt sin oro över Gunhild på hennes sociala medier, men nu gläds följarna av ett glatt besked i form av en bild som visar en intim stund med maken Petter, där Gunhild är märkbart lycklig, och vid bättre hälsa.

”Tuffa tider passerar, men tuffa människor består. Jag lämnar sjukskrivningen och semestern med ett leende på läpparna, med glass och mitt livs kärlek. Jag kan inte bärga mig tills jag e tillbaka på jobbet”, skriver Gunhild tillsammans med den livsnjutande bilden som visar henne och maken avnjuta glass tillsammans i hamnen.

 

Nu håller vi tummarna för att Gunhild får fortsätta vara vid denna hälsa och lycka. Gör gärna ett hjärta kommentarsfältet för att visa ditt stöd.