Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Hon vägde 155 kilo och mobbades. Nu får hennes otroliga förvandling en hel värld att ge tummen upp.

Tracy Ryan, 32, mobbades och hånades för sin vikt i hela livet. Det började redan i tidig ålder, när klasskamrater fällde nedsättande kommentarer och fryste ut henne. Hon kunde gå i skolkorridorerna och se hur samtliga vände ryggen till henne och började viska saker till varandra. Läkare, dietister och sjuksystrar försökte hjälpa henne att ta tag i sin potentiellt dödliga fetma, men Tracy lärde sig att begrava sin rädsla och fortsatte att leva i förnekelse.  Att äta blev hennes tröst när alla tittade konstigt på henne. Hon intalade sig själv att hon var lycklig, trots att hon var kraftigt överviktig. Men innerst inne var det tvärtom. Du är snart på väg att träffa en otrolig kvinna som inspirerat tusentals, genom att besegra till synes oöverstigliga odds för att nå sitt mål – och på vägen räddat sitt eget liv.  

Skarmavbild 2016-06-27 kl. 11.00.50

Under hela sin uppväxt fick Tracy höra att hon var tjock. Klasskamraterna retade henne ofta och gav henne öknamn. Det gick så långt att ingen pratade med henne, bara om henne. Hon blev utfryst, bara på grund av sin vikt.

Skarmavbild 2016-06-27 kl. 11.10.57

Mobbningen gjorde att Tracy började äta allt mer. Det blev hennes tröst i vardagen, även om hon visste att det inte var bra att äta så mycket som hon gjorde. Hon växte och och växte, i takt med att hon blev äldre.

Skarmavbild 2016-06-27 kl. 11.10.34

När Tracy närmade sig 30-årsåldern vägde cirka 155 kilo. Risken för att hon snart skulle drabbas av cancer, hjärtsjukdomar och diabetes ökade för varje dag. Hon ville desperat ändra sina levnadsvanor, men saknade ofta orken och fick inte det stöd hon behövde.

Skarmavbild 2016-06-27 kl. 11.10.26

Djupt där inne hade dock en Tracy en järnvilja, som hon till slut plockade fram. Till slut lyckades hon få professionell hjälp och sedan var det upp till Tracy att genomföra den minst sagt tuffa resan mot ett hälsosammare liv.

Vänta bara tills du ser Tracy i slutet av den här videon, ett år senare, efter att hon förlorade nästan 100 kilo. Observera att hon inte använde sig av någon diet, läkemedel eller kirurgi. Förvandlingen är verkligen häpnadsväckande!

Tracy bevisar verkligen att ingenting är omöjligt! Om du också blev inspirerad av Tracy fantastiska resa, dela den gärna med dina vänner på Facebook.