Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Josef ingrep och stoppade våldtäkt på fest.

Josef Mourtada var på fest i Malmö med sina kompisar. Under kvällen blev han presenterad för en ny kille – som han tyckte var väldigt trevlig. Men efter ett tag blev han misstänksam när killen började att bete sig märkligt och komma med sarkastiska kommentarer. Senare under kvällen när Josef var på väg till toaletten hörde han ljud från ett rum i närheten. Josef la örat mot dörren – och hörde något fruktansvärt. – Då hörde jag en tjej som sa ”Sluta, jag vill inte”. Det lät som att hon grät, berättar han för Aftonbladet.  

Josef agerade direkt när han misstänkte vad som pågick därinne. Han ryckte upp dörren och såg hur killen tafsade på den chockade tjejen. Han sa åt killen att omedelbart lämna rummet – och räddade tjejen från att bli våldtagen. Josef skriver om händelsen på Facebook och nu hyllas han som en hjälte av tusentals svenskar.

Läs hela hans inlägg här nedanför. Vi behöver fler som dig, Josef!

– Om en kille som verkade så schysst kan förändras till ett sådant äckel förstår jag varför kvinnor alltid måste vara rädda. Nu förstår jag varför ni måste vara på er vakt hela tiden, säger han till Aftonbladet.

Igår fick jag uppleva något som var riktigt hemskt. Men som också gjorde att jag förstår kvinnors frustration om män. Vi…

Publicerat av Josef Jos F Mourtada den 9 juli 2016

Publicerad av En jämlik värld, gilla gärna