3-årige Paul var ledsen för att hans bror låg på sjukhus. Då gör kassörskan något som hyllats av tusentals på nätet.

Den unge pojken Paul var ledsen över att hans lillebror Remington låg på sjukhus med en njursjukdom. Men när kassörskan i mataffären fick höra att 3-årige Paul var deppig så bestämde hon sig för att muntra upp honom. Nu hyllas kassörskans underbara gest på nätet.

Mamma Kimberly och 3-årige Paul var på väg till sjukhuset i amerikanska Springfield, Ohio, för att hälsa på sonen/brodern Remington.

Men på vägen dit stannade de till vid en mataffär för att veckohandla, och i kassan berättade mamman för kassörskan att lille Paul var ledsen över familjens nya rutin att åka till sjukhuset titt som tätt.

Kassörskan, en kvinna vid namn Kristen Clark, tyckte genast synd om den unge pojken och erbjöd honom därför att komma bakom kassan för att hjälpa till att scanna kuponger. Något som gladde både mamma Kimberly och 3-årige Paul.

– Hon hade honom över höften och visade honom hur man scannade streckkoderna. Det var en riktigt fin gest att göra. Han älskade det, han log från öra till öra och trippade glatt ut ur butiken. Han leker alltid kassaapparat hemma så det var riktigt häftigt för honom att få göra det på riktigt, säger Kimberly till ABC News.

Bildkälla: Facebook

kassorskahel

Mamma Kimberly skrev kort efter händelsen ett Facebook-inlägg med ett stort tack till kassörskan och därefter har hyllningarna bara strömmat in.

– Jag försöker alltid engagera mig med alla mina kunder, snarare än vad du hör om alla kassörskor att de bara är robotar, säger kassörskan Kristen Clark till ABC News.

Företrädaren för mataffären säger så här till ABC News:

– Vi är stolta över att ha fantastiska medarbetare, som Kristen, som korsar gränser för att erbjuda bra kundservice. Det här är ännu en påminnelse om att medkänsla och vänlighet betyder mycket.

Det är tur att vi har underbara medmänniskor runt omkring oss och jag tycker att det var så fint gjort av kassörskan att ge den lille pojken något att glädjas åt. Gilla gärna om du håller med.