34 år senare träffar hon kärleken från högstadiet och han ger henne en ny njure.

På högstadiet var Gail Tannenbaum kär i sin klasskamrat Richard Schultz. Men det var först när de träffades igen, 34 år senare, som de tillsammans tog en oväntad väg i livet.

Gail Tannenbaum sprang ofta till skolan för att få en skymt av den några äldre Richard Schultz, skriver Little Things. Men när Schultz gått klart sin årskurs, såg Gail honom inte igen.

njurebild

Inte förrän 34 år senare, då de träffades på en återträff för skolelever. De började prata och dagen efter tog Richard kontakt över Facebook, eftersom de båda var singlar. Det visade sig att båda bodde bara några kvarter ifrån varandra i Allentown, Pennsylvania. De hade bott nära varandra i 23 år. De två började dejta och det dröjde inte länge innan de flyttade ihop.

love

Men Gail hade en svår njursjukdom och för varje år som gick fungerade den allt sämre. 2012 fungerade den bara till 50 procent av dess fulla kapacitet. Något år senare, bara till 12 procent.
Hon var tvungen att operera in en ny njure.

Skärmavbild 2015-12-06 kl. 14.24.10

Richard valde att testa sig och det visade sig att han var en ”perfect match”. Men det krävdes många och långa samtal innan de var överens. En operation innebar ändå en viss fara för Richards liv. Men den 14:e oktober i år genomfördes operation. I dag lever de båda tillsammans, friska och mer kära än någonsin tidigare.

Här kan ni se ett videoklipp med Gail och Richard. (OBS: Klicka inte på pilen. Du måste klicka utanför pilen för att klippet ska starta.)

Om du tyckte det här var en fantastisk kärlekshistoria får du gärna dela detta på knapparna nedan. Klicka i gilla också om du vill ha fler inspirerande historier.