Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

7-åringen mobbas svårt i skolan. Men titta nu när MC-gänget sluter upp bakom henne.

Det är inte altid lätt att vara liten. Fråga bara 7-åriga Audrianna. Hon inte ville leka med de andra flickorna och ansågs vara annorlunda – då blev hon mobbad och utfryst. När det här MC-gänget hörde om händelsen på skolan bestämde de sig för att göra en hjärtevärmande insats.

Det här är 7-åriga Audrianna. Hon vill inte leka som de andra flickorna på hennes skola. I stället för att leka med dockor och klä sig i klänningar föredrar hon att bära jeans och ge sig ut på våghalsiga cykelturer. Det tyckte inte hennes skolkamrater om och Audrianna blev mobbad och hånad i skolan, enligt ABC News.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Medlemmarna i MC-gänget Punishers jobbar bland annat som poliser, militärer och brandmän. De samarbetar med organisationer som hjälper utsatta barn och ungdomar. När de fick höra om Audriannas situation bestämde de sig direkt för att göra en insats – och dessutom uppfylla hennes största önskan.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Till familjens hem anlände ett helt gäng med MC-knuttar för att köra den 7-åriga flickan till hennes skola. Och stå upp mot mobbingen som pågick.

Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Kolla in det hjärtevärmande ögonblicket här nedanför. Och dela gärna för att visa att du, precis som MC-gänget, står upp mobbing.

Alla initiativ för att stoppa mobbing förtjänar att hyllas! Dela gärna om du håller med.