7-åringen skänkte hela sin spargris till vandaliserade moskén. Deras fina tack värmer nu hjärtan över hela världen.

Jack Swanson är bara 7 år gammal men har i veckan väckt stor uppmärksamhet efter att han skänkt hela sin spargris till en moské i Texas som vandaliserats efter terrordåden i Paris. Nu har moskén gengäldat gesten genom att ge Jack det han försökte spara ihop till från första början.

7-åringens fina initiativ blev i veckan en världsnyhet och såväl amerikanska som internationella medier rapporterade om pojkens gåva till moskén.
Innehållet i spargrisen motsvarade cirka 175 kronor, men fick en representant för moskén att benämna det hela som ”den där pojken är vårt hopp”.
För att visa hur mycket man uppskattade gåvan har moskén nu köpt Jack en present, det han sparade till från början: En iPad.

I ett inlägg tackar man Jack för hans fina gest.
”Kära Jack… Du hade sparat 20 dollar i din spargris till en iPad… Men sen så blev en moské vandaliserad… Så du donerade dina 20 dollar till moskén i stället… Tack vare din otroliga generositet och vänliga hjärta… Nyttja nu den här iPaden och ta emot vårt uppriktiga tack… Kärlek… Det amerikanska muslimska communityt.

jack

GOOD SAMARITAN UPDATE: ”Dear Jack…You had saved $20 in your piggybank for an Apple iPad…But then a local Islamic…

Posted by Arsalan Iftikhar on Thursday, November 19, 2015

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna