7-åringen fick inga nya kompisar. Men 150 gnuggisar från bröderna förändrar allt.

Milton Johansson, 7 år, var på semester med familjen på Öland. Men eftersom han inte kände så många där sedan tidigare hade han lite svårt att hitta nya kompisar. Men då fick Miltons bröder en annorlunda idé som förändrade allt.

När man kommer till en ny plats och inte känner så många kan det vara svårt att hitta nya vänner. Det minns jag själv från min barndom när jag åkte på semester med familjen till nya platser.
Miltons bröder märkte att han hade svårt att hitta nya kompisar på Öland och kom då på en idé. De tatuerade Milton med massa olika gnuggisar.
– Som jag förstod var det inte jättemånga som pratade med honom på lekplatsen. Han kände ingen där, vi var ju på semester. Så vi bestämde oss för det där med gnuggis-tatueringar, säger Miltons bror Andreas till Lajkat.

En liten stund senare hade Milton fått 150 gnuggisar.
– Då fick jag väldigt många kompisar. De gillade tatueringarna, säger Milton till Lajkat.
Milton är förtjust i sina gnuggisar men berättar att han i framtiden nog inte vill ha riktiga tatueringar. Han gillar gnuggisarna bäst.

tatu

Givetvis behöver man inte ha tatueringar för att få nya kompisar men jag tycker att det var väldigt fint och gulligt gjort av Miltons bröder. Sommarlovsminnena bär vi oftast med oss hela livet och jag kan tänka mig att Milton kommer tänka tillbaka på den här sommaren med ett leende.

Sverige coolaste sjuåring – utan tvekan.

Posted by Svenska klipp on Tuesday, July 21, 2015

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna