9-årig flicka ser några rosa ben i gräset. När hon går närmare ser hon det otänkbara.

9-åriga Elysia från Indiana, USA, var ute och lekte. Men hon hade ingen aning om att den här dagen skulle komma att bli väldigt speciell.    

Den här dagen var det varmt, över 30 grader. Elysia lekte på som vanligt men plötsligt fick hon syn på något konstigt som låg i gräset en bit bort.

”Jag såg några rosa ben”, berättar Elysia för NBC Chicago.

Hon trodde först att hon hade fått syn på en docka, men hon förstod snabbt att det som låg i gräset var levande. Benen rörde på sig på riktigt. Då misstänkte Elysia att det var en liten gris. Familjen har nämligen två grisar och Elysia tänkte att de hade fått griskultingar.

Elysia ropade på sin mamma Heidi som snabbt sprang ut. Då förstod de att det var en nyfödd bebis som låg övergiven i gräset. Den lilla flickan var naken och hade en filt över sig. Hon grät och hade fortfarande kvar navelsträngen. Familjen tog snabbt med henne till läkaren som kunde konstatera att bebisen mådde bra trots omständigheterna. Nu har den lilla flickan kommit till ett fosterhem.

Man letade efter flickans mamma men hittade ingen i närheten. Den lilla flickan var bara några timmar när hon hittades och måste förmodligen ha legat i gräset över natten.

Vilken tur att Elysia var ute och lekte och fick syn på den lilla flickan! Jag vill inte ens föreställa sig vad som hade hänt annars. Nu hoppas jag att den övergivna bebisen kommer till ett kärleksfullt hem.

Här nedanför kan du se en video om händelsen:

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna

 

Läs mer om...