Adoptivföräldrarna lämnar tillbaka sonen – då adopteras han av socialarbetaren

Taylor och hans två systrar hade en tuff uppväxt. Deras biologiska föräldrar hade svåra problem med missbruk och tog inte hand om dem. Därför adopterades alla barnen av en annan, stabilare, familj 2013. Men Taylor, som aldrig riktigt känt sig älskad, fick problem också där. På grund av att han var ”för arg” lämnade hans nya föräldrar tillbaka honom – men behöll hans två systrar.

”På något sätt var det alltid mitt fel, men jag förstod inte det då, när jag växte upp,” säger Taylor.

En person som därmot såg – och förstod – Taylor var socialarbetaren Connie. Hon tog sig an pojken, som hon redan sett blivit stämplad som ett ”problembarn”, och försökte i tio års tid hitta ett nytt hem åt honom. Till slut hittade hon också det – när hon adopterade honom själv.

Det här är Taylor. Han kände sig aldrig älskad och alltid förbisedd som liten. Hans biologiska föräldrar hade stora problem med missbruk och vanvårdade Taylor samt hans två systrar. Som en följd av det blev alla tre adopterade av en familj – men de bestämde sig snabbt för lämna tillbaka den lille pojken. De tyckte att han var för arg.

 

”På något sätt var det alltid mitt fel, men jag förstod inte det då, när jag växte upp. Jag var arg för att jag var rädd att de inte skulle vilja behålla mig”, säger Taylor.

 

 

Personen som såg Taylor i allt detta var socialarbetaren Connie. Hon gav sig den på att pojken skulle få ett tryggt, kärleksfullt hem. Hon försökte i tio års tid, men det funkade aldrig. Men hon vägrade ge upp.

”Det enda jag kunde tänka på var hur han kände sig och att han gav sig själv skulden för det som hänt”, säger Connie.

 

 

En dag fick Connie så ont i magen av pojkens öde. En pojke som hon lärt känna som en varm, känslig och snäll person. Men som alla stämplat som ett problembarn. Det var då hon fick en uppenbarelse – Taylor tillhörde henne. Det var hon som skulle bli hans mamma. Dagen därefter skrev adoptionspapperen under och Taylor hade äntligen fått det trygga, kärleksfulla hem han behövt i alla dessa år.

”Det är här jag hör hemma. Hon vet om mina värsta sidor, och hon bryr sig fortfarande om mig och älskar mig”, säger Taylor.

 

Tänk att Connie aldrig gav upp Taylor. Och tänk att Taylor nu kan få växa upp i ett kärleksfullt och tryggt hem. Underbart!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna