Affären hade inget skötrum för pappor. Nu hyllas Anthonys arga brev i hela USA.

Anthony Dew var och handlade på Macy’s med sin 4 månader gamla son när sonen behövde ett blöjbyte. Anthony började leta efter ett skötrum på varuhusets alla våningar, men det fanns inget som han kunde använda. Alla skötrum var nämligen placerade på damernas toaletter.

Anthony blev upprörd och valde till slut att lämna varuhuset utan att handla något.

Här i Sverige är det inte konstigt att se män vara ute och handla med sina små barn, men på amerikanska köpcentret Macy’s verkade man ha förutsatt att det bara var kvinnor som bytte blöjor på barnen.

Bildkälla

01

Anthony bestämde sig för att skriva ett brev till Macy’s vd, Terry Lundgren. Han berättade om sitt besök på varuhuset och uppmanade vd:n att göra det möjligt för pappor att byta blöjor på sina barn också.

Bildkälla

02

Hans brev fick resultat direkt. En vecka efter Anthonys besök på Macy’s installerades ett skötrum på herrarnas toalett. Men inte nog med det, vd:n valde dessutom att renovera alla toaletterna i varuhuset.

Mängder med amerikanska medier har sedan rapporterat om händelsen och Anthonys initiativ hyllas nu av småbarnspappor i hela USA.

Bildkälla

03

Jag hoppas verkligen att fler affärer tar efter nu!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna