Här får pensionärerna pysslas om med sommarfina naglar – när salongen besöker äldreboendet

Här får pensionärerna pysslas om med sommarfina naglar – när salongen besöker äldreboendet

Att bli ompysslad kan verkligen sätta guldkant på vardagen, men för många pensionärer är salonger och fix en lyx de inte har råd att unna sig på äldre dagar. Därför var det stora leenden på damerna på äldreboendet Stora Sköndal Kyrkbyn, när de fick besök av Evelyn på salong Guldkanten, som gav damerna manikyr och massor av fina nagellack i olika kulörer, lagom till sommaren.

 

När äldreboendet Stora Sköndal kyrkbyn fick besök av salong Guldkant sken damerna som solar. Förutom att få sina naglar polerade och lackade fick de en god stund att umgås och bli ompysslade tillsammans.

”Guldkant till våra grymma oldisar”

I slutet av ”salongsbesöket”, fick de med sig olika vackra kulörer hem, så att de kan pyssla själva i sommar.

Posted by Stora Sköndal Kyrkbyn on Thursday, 27 June 2019

”I måndags blev vi rejält överraskade när fina Evelyn tittade in på Guldkanten och överlämnade en hel korg med fantastiska nagellack och massa andra underbara produkter som Depend önskade att oldisarna skulle få då dom hört och läst om vår ”Guldkant” 

Som vi har lackat, manikyrat och polerat denna vecka! STORT TACK Depend för att ni såg och ville bidra med en extra guldkant till våra grymma oldisar! ??❤️, skrev äldreboendet på sin Facebooksida. 

 

Posted by Stora Sköndal Kyrkbyn on Thursday, 27 June 2019

 

Vilket fantastiskt initiativ. En sån här sak kan betyda så mycket för en pensionär. Dela gärna för att uppmuntra andra äldreboenden att göra liknande saker.