Alla tror att pojken fyller på hyllorna, när sanningen avslöjas kan ingen hålla tårarna borta

För många barn och tonåringar är hösten början på en ny skoltermin.

Men att klämma in pennor, suddgummin och skrivblock kan vara en jobbig post i en familjs budget.

Tänk då vilken tur att det finns människor som 18-årige Kristopher.

Att börja en ny termin i skolan innebär en mängd saker. Inte nog med att sommarlovet med allt vad det innebär är slut. Tillbaka i skolan får exalterade barn träffa sina kompisar igen och lära sig nya saker varje dag.

För vissa kan det också bli ett tillfälle att visa upp sina nya häftiga pennor eller ryggsäckar.

Bildkälla: Youtube

Men för vissa familjer kan skolstarten vara det motsatta, då nya skolmaterial inte alltid får plats i budgeten.

Trots att flera butiker håller priserna låga kan nya skolmaterial fortfarande kännas som ett hårt slag i plånboken. Det var just därför den här butiken i Arkansas, USA, blev väldigt förvånad över vad deras anställda sysslade med.

Bildkälla: Youtube

18-årige Kristopher Hudson jobbade i butiken under sommaren för att spara ihop pengar till college.

Trots att skolan kostade mycket pengar för honom hade han bestämt sig för att göra någonting extra. Inte bara för sig själv, utan även för andra.

Bildkälla: Youtube

Donerar skolmaterial

Varje vecka la han undan en del av sin lön för att köpa skolmaterial som han sedan donerade. En vecka köpte han 309 saker, allt från pennor till ritblock, och donerade allting till organisationen ”United Way”.

Kristopher hoppas själv att hans mamma ska bli stolt över vad han gör, då hon alltid uppmuntrat honom till att hjälpa andra.

Bildkälla: Youtube

Men det Kristopher gör är inte bara att hjälpa och uppmuntra barn att gå till skolan och ha kul. Det har även uppmuntrat andra att donera skolmedel.

– Den bästa känslan som du någonsin kommer ha är när du kan hjälpa till. Jag vill göra världen lite gladare, jag vill få folk att le, säger han.

Kristopher är verkligen en helt fantastisk människa och en sann inspiration för oss andra. Tveka inte på att dela vidare artikeln för att hylla Kristophers fina gest – och uppmuntra fler att göra det samma.

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna