Anna Books hemlighet avslöjad: Hade sex inne på ICA Maxi

Artisten Anna Book är aktuell som årets vinnare i tv-programmet ”Biggest Loser VIP”.

Men när ”ABC”-sångerskan gästade Mix Megapols ”Gry & Anders med vänner” framkom också uppgifter om hennes förstoppning under inspelningarna – och stjärnans sexliv med maken Roberto.

– Det händer ibland att vi har sex utomhus mitt i natten, säger hon i programmet.

När sångerskan Anna Book gick in i tv-programmet Biggest Loser vägde hon 79,4 kilo och var 1,54 meter lång. En vikt som hon mått dåligt över och kämpat med under flera års tid. Men under tiden i programmet har hon lyckats bryta sitt dåliga mönster. I veckan stod det klart att det är Anna med sitt viktras på 22 kilo som blivit årets vinnare av Biggest Loser VIP.

Efteråt har hon också hamnat i blickfånget efter en dispyt med TV4-profilen Tilde de Paula i samband med en intervju. Och nyligen berättade ”ABC” och ”Samba Sambero”-sångerskan att hon har en fäbless för sexuellt umgänge på en viss matvarukedjas kundtoalett.

Det var i en direktsändning på Mix Megapols Instagram-konto som Anna Book avslöjade detta för programledarna Anders Timell och Gry Forsell. En av programmets lyssnare/tittare ställde en fråga i direktsändning om Book och maken Roberto haft mycket utomhussex på deras resort i Spanien.

– Då svarade du att det funkar lika bra med kundtoaletten på Coop, säger Anders Timell.

Då svarar Anna Book:

– Neeeeej. Ica Maxi sa jag faktiskt! Man ska inte ljuga.

Gry Forsell:

– Vadå, har ni… Kramas ni extra länge på kundtoaletten på Ica Maxi? undrar hon lite försynt.

– Nej, där brukar det gå ganska fort, säger Anna Book och skrattar.

Då frågar Gry om det ofta händer att Book och maken har sex på offentliga platser.

– Nej, inte speciellt ofta. Men det har hänt, typ mitt i natten när vi varit ensamma. Som barnen säger: ”get a room!”, då säger jag ”why should we when we have nature?” säger Anna Book och skrattar.

– Men inte så här på en parkeringsplats med en massa människor.

Gry poängterar då att det är kundtoaletten på Ica Maxi.

– Ja, men det är ju ingen som ser. Det är stängd dörr, säger Anna Book.

Efteråt har Book förklarat att det hände för ungefär 20 år sen.

– Vi var nykära, vad ska jag säga? Jag vill inte bara skylla på Roberto, men det är lite svårt att säga nej till en eldig spanjor alla gånger. Speciellt när man är eldigt själv, säger hon till Expressen.

Hon menar att det är viktigt att vara ärlig.

– Får jag en rak fråga så svarar jag ärligt, jag tycker inte om att ljuga, förklarar hon för Expressen.

– Så länge man inte gör någonting på en offentlig plats där man riskerar att förnärma någon så är det OK. Man kanske inte ska göra det på en parkeringsplats, mitt på Drottninggatan eller sitta vid Svampen på Stureplan och sätta på gubben, säger hon.

Youtube/Wikimedia