Bästa vännerna återförenas efter 40 år. Då visar det sig att båda har hållit löftet från 1976.

Det var den 4 april, 1976. Steve Morris och hans bästa vän Joe Whitehead satt och drack öl på en bar. De hade precis kommit tillbaka efter en längre resa tillsammans. Deras vänskap var en sådan som överträffar dikten. Endast livet självt kunde föra dem ifrån varandra. Men kort efter deras resa tappade de två vänner kontakten. Då hade de, den där aprilkvällen 1976, lovat varandra en sak: Oavsett vad som händer, oavsett var de befinner sig, ska de återförenas på den där baren om exakt 40 år. De tog en dollarsedel och slet isär i två halvor. Den ena till Steve och den andra till Joe. Kolla nu vad som händer den 4 april 2016.  

När 40-årsdagen för vännernas löfte närmade sig var Steve nervös. Han visste inte ens om Joe levde. Men det gjorde han onekligen. Och deras återförening på baren träffar mig verkligen rakt i hjärtat.
”Det betyder så mycket för mig att han kom ihåg det. Om du har någon person som du tappat kontakten med, men gärna vill träffa igen, se till att göra det. Annars kommer du att ångra dig”, säger Steve.

Efter deras återförening tog de fram en ny sedel och skrev ett nytt datum. Men nu gäller löftet endast ett år senare.

Dela gärna om du också berördes av vännernas återförening!