Bebisen får hjärnskador efter olyckan – då ber läkaren mamman att kyssa honom farväl

Det går inte att föreställa sig känslan av att förlora sitt eget barn. Men för familjen Sears skulle den känslan infinna sig när deras 15 månader gamla son Teagan hittades livlös i deras pool, blå i ansiktet och utan tecken på andning. 

De rusade till sjukhuset men när de kom fram konstaterade läkaren att allt hopp för ett fortsatt liv för Teagan var ute.

Men familjen vägrade ge upp – och det som skedde därefter var inget mindre än ett mirakel.

Familjen Sears liv skulle vändas upp och ner när föräldrarna Stan och Warna hittade deras 15 månader gamla son Teagan i deras pool. Pojken låg under en flytmadrass, var helt blå i ansiktet och visade inga tecken på liv.

Föräldrarna skyndade sig iväg till sjukhuset med sin son, där han lades in allvarligt skadad. Men trots att pojken på ett mirakulöst överlevde olyckan skulle doktorn lämna ett chockerande besked.

Bildkälla: KTVB

Doktorn berättade för Stan och Warna att pojken var så pass svårt hjärnskadad att de borde sätta Teagan på ett specialhem, kyssa honom hej då och glömma bort honom.

Ett besked som totalt lamslog föräldrarna – men inte fick dem att ge upp.

Bildkälla: KTVB

Warna och Stan vägrade lyssna på doktorns besked. Teagan hade fått cerebral pares, och föräldrarna vägde därefter all sin tid åt att deras son skulle komma tillbaka till ett så normalt liv som var möjligt.

– Det är ingenting du kan beskriva tydligt till någon, du måste ha upplevt att ha sett ditt barn vara blå och inte andas. Du ser livet framför dig utan ditt eget barn, berättar mamma Warna för KTVB.

Bildkälla: Youtube/My Feet of Clay

Under åren som följde skulle Teagan göra stora framsteg och föräldrarna följde med stor glädje sin son. Han satt numera i rullstol – men det skulle inte vara någonting som stoppade honom från att leva sitt liv fullt ut.  

Pojken som till en början inte såg ut att överleva är nu vuxen och hans liv är fullt av glädje, kärlek och positiva tankar. Teagan lyckades ta sin examen och under dagarna volontärarbetar han i en förskola, någonting som alla i hans närhet inklusive barnen är lyckliga över.

– Han behöver inte komma hit, men han kommer hit för att han vill. Han lär barnen många viktiga saker kring vad ett fysiskt handikapp är, säger en lärare på skolan till KTVB.

Bildkälla: KTVB

Teagan säger själv att han älskar att vara på skolan och att barnen är helt fantastiska. Vid sidan om sitt jobb i skolan har han funnit en passion i att göra videos som han lägger ut på Youtube. Han berättar att han vill inspirera andra till att vara lyckliga och finna hopp – och en dag hoppas han bli känd via internet.

– Han förstår att han har en möjlighet, att det finns saker han kan göra, säger pappa Stan.

Bildkälla: Instagram/Myfeetofclay1

Teagan verkar vara en helt fantastisk människa som alltid ser livet från den ljusa sidan. Trots olyckan när han bara var en liten bebis gör han allt för att inspirera andra och i spelaren nedan kan du själv ta del av en video som Teagan lagt upp på Youtube.

Jag blev verkligen inspirerad av den här och jag hoppas att du också kommer bli det. 

Vilken otroligt vacker historia om Teagan. Tveka inte på att dela den vidare om du också blev inspirerad.