Bebisen föddes döv och hör mamman för första gången – titta nu på hennes underbara reaktion

Tänk dig att alltid leva i en bubbla där du aldrig hör någonting. Så är fallet för många hörselskadade runt om i världen, men i dag finns möjligheten att göra operationer.

Precis en sådan hade den lilla bebisen Charlotte genomgått, som varit döv i hela sitt liv.

Och ögonblicket hon för första gången får höra sin mamma är helt magiskt.

Lilla Charlotte kom ut som en frisk och kry liten bebis. Men snart insåg de och läkarna att hon fötts döv. Både mamma Christy och hennes pappa hade ingen någon sådan historia i släkten, och ingen av dem kunde förbereda sig på nyheten att deras dotter var döv.

Paret accepterade det och älskade sin lilla dotter för den hon var. Hon var perfekt precis som hon var.

Bildkälla: Youtube

Christy var glad och älskade sin lilla dotter. Men hon kände själv att hon blev ledsen av att veta att hennes dotter inte hörde när Christy välkomnade henne till världen, hur hon sjöng godnatt-visor när hon hade svårt att sova, eller att hon inte hörde när mamman sa ”jag älskar dig”.

Men saker och ting kan förändras i livet. Det var precis vad som skulle ske för lilla Charlotte.

Eftersom hon fortfarande bara är några månader gammal var Charlotte för ung för att få speciella cochlea-implantat insatta. Däremot beslutade de sig för, tillsammans med deras doktor, att hon skulle få en hörapparat i stället.

Bildkälla: Youtube

Hörde för första gången

Charlotte fick hörapparaten över sina öron och Christy tog upp henne i famnen. När hon började prata lyste Charlottes ansikte upp. Det var då mammans första ord nästan fick henne att gråta, när Christy för första gången fick säga ”jag älskar dig” till sin dotter, som kunde höra henne.

Charlottes ögon blev alldeles blanka och hon förstod säkerligen vad hennes mamma precis sagt. Hon förstod hur älskad hon var av sina fina föräldrar.

Videon på lilla Charlotte har setts av över tre miljoner människor på Youtube sedan mamma Christy la upp den för en vecka sedan – och jag förstår verkligen varför. Det är svårt att hålla tårarna borta när jag ser den här. Men Charlotte kan vara en av de sötaste bebisarna jag någonsin sett – och då är varje tår värd varenda millisekund av kärlek.

Vilket fantastiskt ögonblick för Charlotte och hela familjen. Tveka inte på att trycka DELA här nedan om du också tyckte det var vackert.