Bebisen föds med ovanligt mycket hår – veckor senare förbluffas alla av mammans foto

När 28-årige Natasha skulle föda sitt första barn var hon och maken Ashley väldigt upprymda. 

Men på ultraljudet fick de höra att deras bebis, Holly, skulle födas med ovanligt mycket hår. 

Och när mamman veckor senare la ut en bild på lilla Holly kunde folk knappt tro att det var sant.

Natasha Gent skulle föda sitt första barn vid 28-års ålder. Hon och hennes make Ashley fick reda på att hon var gravid, och när de åkte in för att göra den vanliga undersökningen med ultraljud såg allting ut att vara normalt.

Tills sjuksköterskan fick syn på någonting väldigt märkligt.

Bildkälla: Youtube/Sevenews

På bebisens, som skulle döpas till Holly, huvud fick hen syn på en vit linje som låg som ett täcke på skallen. Sjuksköterskan tänkte efter men förstod vad det var.

Ashley och Natasha skulle få en flicka som kommer födas med en hel del hår på huvudet. Natasha och Ashley tänkte inte mer på det, och såg det mer som en rolig sak. Men när lilla Holly kom till världen skulle paret få sig en riktig chock.

Bildkälla: Youtube/Sevenews

När Holly kom ut och Ashley och Natasha fick se henne för första gången var det inte några få hårstrån på Hollys huvud.

Hon hade fötts med brunt hår, som en riktig frisyr. Veckorna gick hemma hos familjen, som nu blivit en person större, och Hollys hår fortsatte att växa.

Bildkälla: Youtube/Sevenews

När de tog med sig Holly ut bland folk kom mängder av människor fram till dem – och konstaterade hur vacker deras lilla flicka var med sin frisyr.

”För mig kommer Holly alltid vara det vackraste barnet i världen. Men att få komplimanger från andra människor är jätteroligt, säger hon till brittiska The Telegraph.

Bildkälla: Youtube/Sevenews

Även fast paret älskar sitt barns fina hår så kommer Holly få bestämma helt själv över håret när hon b,ir lite äldre. Men för tillfället får den lilla flickan fortsatt ha sin vackra frisyr som växer sig vildare för varje dag.

Vilken vacker frisyr lilla Holly fick! Tyckte du också om den här historien får du gärna dela den vidare till dina vänner.