Bebisen försöker lära sig krypa. Men se nu hans reaktion när hunden ställer sig upp. Så sött!

När skrattade du senast riktigt hjärtligt i flera minuter? Vi älskar alla att skratta men har inte lika lätt till det där riktigt kiknande skrattet i vuxen ålder. Små barn däremot, de kan lätt roas av minsta lilla. Som den här bebisen, till exempel, som inte kan sluta skratta åt hundens dansrörelse. Det är underbart att se – och höra.    

Det här är Rocco och hunden Chopper. Två av de sötaste sakerna i världen är just bebisar i hundar. Och tillsammans blir de oemotståndliga.

Bildkälla

hundbebis

Chopper bryr sig inte särskilt mycket om lilla Rocco i den här videon. Han är mer intresserad av Roccos mamma som håller i både en filmkamera och hundgodis. Och hur han gör sig till för hundgodiset!

Chopper reser sig på bakbenen och dansar runt. Och Rocco som ligger på magen på golvet bredvid den vita, fluffiga hunden kan inte få nog. Han skrattar så han kiknar.

Videon pågår i flera minuter och det är lätt att förstå varför. Både hunden och bebisen bjuder på en show – på sitt sätt. I några sekunder blir det tyst och de båda lugnar ner sig – tills hunden börjar röra på huvudet igen och Rocco återigen brister ut i gapskratt ungefär två och en halv minut in i videon.

Videon har nu över 3,5 miljoner visningar på Youtube. Det är inte svårt att förstå varför 🙂 Gilla gärna om detta får även dig att le.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna