Bebisen gråter hysteriskt på sängen. Men titta nu när katten springer fram och gör något underbart.

Många hävdar att hunden utav konkurrens är människans bästa vän. De är trogna, pålitliga och kärleksfulla mot sina ägare och självklart stämmer detta i många fall. Katter däremot brukar ofta ha rykte om sig att vara lite egensinniga och fokusera mest på sig själva. Men det vet jag faktiskt inte om jag kan hålla med om. Jag har träffat på många katter som tvärtom är väldigt kärleksfulla och utåtriktade och när jag såg det här klippet fick jag sannerligen vatten på min kvar och måste bara visa det för alla minna vänner som är lite skeptiska till katter.

I klippet nedan får vi se en liten bebis som plötsligt brister ut i gråt och skriker i höga sky. På golvet nedanför sitter bebisens syster och leker med familjens katt. Men när katten hör att bebisen inte mår bra och är upprörd tar den sig loss från systerns famn och rusar upp i sängen.

Katten inser direkt att någonting inte står rätt till och kryper upp bredvid den lilla bebisen för att erbjuda tröst och värme. Och efter en stunds tröstande lugnar den lilla bebisen till sist ner sig, omgiven av kärlek från familjens fina katt.

Se själv i spelaren här under!

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna