Bebisen nyser ordentligt, men titta nu när han öppnar munnen och säger 2 ord. Jag är mållös!

Att bebisar är söta kan vi alla skriva under på. Det är en fröjd att följa deras steg i livet, från första hickan till första ordet eller när de börjar krypa och gå. Allt de gör är helt fantastiskt, helt enkelt!

Därför var det inte så konstigt att mamman tog fram sin telefon och började filma när hon insåg att lille sonen reagerade minst sagt intressant efter att han börjat nysa…

Enligt Parents Magazine nyser små bebisar oftare än barn och vuxna, och det beror på att det är deras enda sätt att rensa rören när det kommer till näsan! Det står också att bebisar är mer benägna att nysa efter att ha blivit omhändertagna, och det var exakt vad som hände när den här lille pojken hade gosat med mamma ett litet tag och tryckt näsan mot hennes kropp.

Youtube

Efter att bebisarna fått sin mat brukar de nysa för att öppna upp näsgångarna och enklare kan andas. Det är fallet för lille Gabriel här. Han nös många gånger och föräldrarna hörde att han sa två ord efter varje gång: ”Oh no”. Alltså ”Åh nej” på svenska.

Youtube

Först nyser han i någon sekund, och direkt efteråt tittar den lille gossen in i kameran och säger, ”åh nej!”. Det är så otroligt sött och mamman kan bara skratta kärleksfullt åt sin lille sons minst sagt speciella tilltag.

Jag tror vi lugnt kan förutspå en ljus framtid åt denne lille knodd, som redan i så unga dagar kan forma egna ord.

Youtube

Tre miljoner visningar har klippet haft hittills och det är inte svårt att förstå varför. Han nyser så himla precist men har också ett svar på tal. Som hans pappa skrev: ”det är svårt tt inte älska detta!”.

Jag fick syn på detta klipp efter att en vän tipsat mig om det, och jag kan lova att det gav ljus åt min dag!

 

Youtube

 

Ta en titt själv:

Dela gärna vidare och gilla om du också tyckte detta var urgulligt att få se!