Bröllopsgästernas hjärtan smälter när pojken med Downs syndrom gör detta

Braden Mayer föddes med Downs syndrom. Men varken han eller hans föräldrar har låtit det få honom att tro att hans liv är begränsat. Med lite viljestyrka och mod är allt möjligt här i livet – oavsett vem du är.

Hans mamma Jenny har alltid sett det som en självklarhet att hennes son ska definieras av människorna i hans närhet och deras ovillkorliga kärlek till honom. Det manifesteras på ett gripande sätt i det här klippet som fått tusentals hjärtan över hela nätet att smälta.

Tack vare sin inställning och med stöd av sina närmaste har Braden nämligen lärt sig gå vid tidig ålder – trots sitt handikapp – med hjälp av en rullator. Vid bröllopsceremonin för familjens släktingar ska han därför gå själv fram till altaret.

Ögonblicket får alla att vända sig om och titta på den lille inspirerande killen som trots motgångar oavbrutet kämpar på – med ett stort leende på läpparna. Kärleken i deras ögon och leendet på den lille pojkens läppar är omöjlig att inte bli berörd av.

Mamma Jenny tycker att fler människor måste lära sig uppskatta de små sakerna i livet – och det håller jag med om. Därför kan vi dela detta som en viktig påminnelse om just detta.