Bruden går mot altaret – men får sitt livs chock när blivande makens hemlighet avslöjas

Bröllopsdagen är för många den största och viktigaste dagen i deras liv, så att allt går som planerat kan kännas väldigt viktigt. 

För blivande bruden Kim blev vigseln allt annat än vad hon någonsin kunde föreställa sig. På väg ner för altaret överraskas hon med ett chockbesked hon inte trodde var möjligt. 

I ung ålder bröt Kevin Taylor sitt ben. Skadan ledde till att Kevin utvecklade en nervsjukdom vid namn dystrophy syndrome – RSD, som blev så allvarlig att läkarna blev tvungna att amputera Kevins ben. 

Från den stunden visste Kevin att hans liv skulle bli helt annorlunda. Tiden efter operationen var tung då han inte kunde leva det liv han drömde om, tills han träffade Kim. 

Kim bortsåg från att Kevin satt i rullstol, hon såg hans insida, vilket gjorde att Kevin kunde vara sig själv med henne. 
– Det är personen som finns på insidan som räknas, inte det fysiska. Och hans hjärta kompletterar all avsaknad av kroppsdelar, säger hon i videon nedan. 

För Kim och Kevin var det kärlek vid första ögonkastet, så de visste tidigt att de ville dela resten av sina liv med varandra. 

På Bröllopsdagen var det en förväntansfull Kim som gick ner för altaret till sin blivande man. Men dagen hon länge drömt om blev inte som hon tänkt sig. Innan hon hinner fram till altaret avslöjar Kevin någon han hållt hemligt i flera månader – han kan gå. 

Vad som redan var den största dagen i hennes liv blev plötsligt den mest chockerande och samtidigt lyckligaste. Se det fantastiska klippet här: 

Jag skulle ljuga om jag sa att tårarna inte kom när jag såg den här videon. Dela gärna om du också blev berörd.