Brudgummen avbryter vigseln och går ner på knä framför brudens dotter

Bröllop kan se ut på många olika sätt. En del vill bjuda hundratals gäster och andra vill hålla det litet. En del vill gifta sig på en strand i ett varmt land, medan andra gör det hemma i trädgården. Även om det är mycket som händer under ens bröllopsdag får man inte glömma bort att det viktigaste är familjen, gästerna och att man ska fira sin kärlek till varandra.

Men det som händer på det här brasilianska bröllopet har jag faktiskt aldrig sett tidigare.

När Diogo Bolant, 37, skulle gifta sig med sin fästmö Nicole var det inte bara de två som bildade familj. Giftemålet betydde även väldigt mycket för Nicoles 6-åriga dotter Isadora, som länge önskat att hennes mamma skulle gifta sig med hennes styvpappa.

Diogo tyckte det var viktigt att inkludera sin styvdotter i bröllopet, så mitt under vigseln satte han sig på knä framför henne. Det han sa sedan är så rörande att det är svårt att hålla ögonen torra.

Han förklarade att han inte bara ville gifta sig med Isadoras mamma, utan även hade en fråga till dottern. Han tog sedan fram en liten ring och höll upp framför henne och frågade om hon ville bli hans ”barn för livet”. Isadora svarade ja och kastade sig sedan i sin styvpappas armar.

Se det fina klippet här nedan.

Jag blev så rörd av det här fina klippet. Vad underbart för Isadora att hannes mamma har träffat en så fantastisk man som tagit dem båda till sitt hjärta. 

Publicerad av Newsner familj, gilla gärna