Brudgummen erkänner att han älskar någon annan – pekar på en gäst och får bruden att börja gråta

Bröllopet är för många människor den absolut största dagen i hela livet.  Därför blir det också ofta många känslor som går upp och ner, fylld av kärlek, skratt, glädje och tårar.

Men det är också en dag då vi brukar få uppleva speciella små ögonblick som gör det hela ännu mer vackert och rörande – precis som under bröllopet mellan Jefferson och Jessica.

För mitt under bröllopet skulle han plötsligt erkänna att han älskade någon annan. Men det skulle bara göra allting betydligt mer romantiskt.

Jag har varit på några bröllop i mitt liv och det är alltid lika roligt att få bada i andras kärlek och vackra känslor för varandra. Två gånger har jag faktiskt börjat gråta då några av talen varit så otroligt fint skrivna – och det ger verkligen en extra dimension till en redan stark kärlek mellan brudpar, vänner och familj. 

Men frågan är om den här brudgummens tal inte slår allting jag har hört – och då var jag inte ens där. 

Bildkälla: Youtube/Rec On Cine Project

Det här är paret Jefferson och Jessica, ett portugisiskt par som hade hittat varandra och blivit kära. 

När bröllopet väl var igång och de två skulle hålla tal skulle brudgummen Jefferson ta ton. Han vände sig mot sin nyblivna fru. Och berättade något ingen hade väntat sig. Han älskade någon annan.

Bildkälla: Youtube/Rec On Cine Project

Ingen förstod vad som skedde – men Jefferson vände sig mot en liten flicka strax bakom. Det var nämligen så att han inte bara hade anförtrott sitt liv med Jessica. Utan även hennes 8-åriga dotter Giovanna.

Att se sin mamma gifta sig med sin livs kärlek var en av de största händelserna i hennes liv hittills. Och nu fick hon höra äktenskapslöften från sin nya pappa med mycket kärlek.

Bildkälla: Youtube/Rec On Cine Project

Efter att ha sagt sina äktenskapsförord till Jessica vände sig Jefferson till Giovanna och bad henne komma fram. Han listade alla de saker han skulle göra för henne som pappa.

”Om jag kunde fråga Gud någonting, så hade det varit att få ha dig som min dotter. Jag skulle vara den stoltaste pappan i hela världen, för att ha en så vacker, intelligent och allmänbildad dotter som dig”, berättade Jefferson med tårar i ögonen.

Giovanna kunde inte annat än le.

Bildkälla: Youtube/Rec On Cine Project

Jefferson tittade in i hennes ögon och lovade att alltid finnas där för henne, just som han lovat hennes mamma. Jessica och hela samlingen människor på bröllopet rördes till tårar.

”Jag ger dig också kärlek, min kärlek, att ta hand om dig, alltid skydda dig och att ingenting dåligt ska hända dig”. 

Giovanna tog mikrofonen och tackade sin nya pappa med tårar i ögonen. 

Bildkälla: Youtube/Rec On Cine Project

Jag har nog aldrig sett en sådan otroligt vacker kärleksförklaring i hela mitt liv. Giovanna kan med all säkerhet vara säker på att Jefferson, sin nya pappa, kommer vara där för henne och Jessica genom livet – och talet på bröllopet är verkligen ett minne för livet.

Två minuter in i klippet kan du själv se när Jefferson förklarar sin kärlek till Giovanna. Och även fast jag inte kan portugisiska är det här bara så himla vackert.

Det här var något av det vackraste jag har sett. Dela gärna vidare artikeln till dina vänner så de också får se den här fantastiska kärlekshyllningen från Jefferson.