Cancersjuk countrysångerska pussar sin 2-åriga dotter farväl innan hon somnar in.

Joey Feek är en countrysångerska som fick sin första cancerdiagnos i 2014. Sedan dess har hon kämpat modigt och starkt för sig själv – och kanske framför allt för sin familjs skull. Vi skrev om henne i november, då hon framförde en rörande avskedssång med sin make. Den hör du här. Då sa hon att hon hade accepterat sitt öde och var redo för sin sista tid i livet. Nu har hon sagt sina allra sista farväl. Med bara dagar kvar att leva har hon sagt hejdå till familjen inklusive hennes tvååriga dotter Indiana. Jag kan inte ens föreställa mig hur detta känns, men nu hoppas vi att Joey får vila på riktigt och att hennes lilla dotter för evigt kommer att bära sin mamma med sig.  

Sedan Joey blev sjuk 2014 har hon tillbringat en stor del av sin tid på hospice. Hon har kämpat och kämpat – men hennes hälsa har kraftigt försämrats och kroppen har stängt av mer och mer.

Nu har hennes make Rory Feek i ett blogginlägg avslöjat att hon har tagit beslutet: nu är det nog. Efter att ha sovit i flera dagar uppbringade hon energi nog att säga hejdå till familjen. Först hennes föräldrar och tre systrar. Och sedan var det dags att ge dottern Indiana en allra sista puss.

Indiana har precis fyllt två, och Joey levde länge nog för att få uppleva sin dotters andra födelsedag. Men nu har smärtan blivit den 40-åriga mamman övermäktig. Hon har bestämt sig för att det är dags att ”komma hem”.

När Joey var sjuk var hennes högsta önskan att i alla fall leva länge nog att uppleva sin dotters tvåårsdag. Och det gjorde hon. Nu har hon också fått pussa sin lilla dotter hejdå. En sista puss.

Bildkälla

joey1

Maken Rory säger att det är sorgligt att Joeys liv redan tar ett slut, men att hon har levt fullt ut och inte ångrar något. Här är en video med bilder på den modiga sångerskan som kommer att saknas av många.

Nu har Joey bara några dagar kvar och vi hoppas att hon får somna i ro. Dela gärna denna sorgliga historia vidare, och visa ditt stöd för familjen som har det svårt.

Publicerad av Newsner Familj, gilla gärna