Cancersjuka läraren är tillbaka på skolan – då får hon sitt livs överraskning

Lärare förändrar många ungdomars liv, men kanske aldrig riktigt får den uppskattning eller kärlek de förtjänar. Eleverna lämnar skolan för alltid – och de personer som under många år fungerat som en mentor i livet kommer aldrig att se dem igen. Som väldigt många andra lärare så har Gabrielyn Watson berört flera av hennes tidigare elever.

Det fick hon ett kvitto på när hon återvände till skolan efter att ha besegrat cancern.

Under 2016 gick Gabrielyn Watson igenom en fruktansvärt tuff period i hennes liv. Läraren drabbades av benmärgscancer och fick genomlida mängder av cellgiftsbehandlingar. Behandlingar som efter 7 månader visade sig vara lyckosamma. Gabrielyn blev friskförklarad och var redo att återvända till skolan.

Dagen då hon skulle komma tillbaka fick hon höra att hon direkt skulle till ett möte. Det hon då inte vet är att hennes gamla elever har bestämt sig för att visa hur mycket de tycker om henne – med en fantastisk överraskning.

Kolla in det magiska ögonblicket här nedanför.

Det oförglömliga mötet var en del av en reklamfilm för Kleenex, men jag tycker inte att det spelar någon roll. Reaktionerna är så äkta och får mig att tänka på alla människor man borde visa tacksamhet mot oftare. Det är någonting vi borde påminna varandra om varje dag.

Därför hoppas jag att vi kan dela med oss av detta till alla våra nära och kära!